Vključi se v podjetno skupnost KNOF

Če imate idejo, ki je hkrati podjetna in tudi sledi našim vrednotam, se lahko v KNOF vključite na več načinov...

 

I. Brezplačne Podjetne urice

Imate idejo, pa potrebujete drugo, izkušeno mnenje?

Potrebujete konkreten nasvet, pomoč, kontakt, da lahko zaženete svoj posel?

Obrnite se na svetovalce KNOFa, z veseljem vam bomo pomagali.
Pošljite vaše vprašanje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pa se prijavite na naslednje podjetne urice, ki potekajo dvakrat mesečno.

 >> Poglej v koledarček, kdaj so naslednje Podjetne urice

 

II. Program intenzivnega inkubiranja

Sprejemamo prijave za vstop v program Socialnega inkubatorja Posavja, ki traja 2 meseca, v obliki »Intenzivnega podjetniškega kurza«.

Predvsem primerno za tiste, ki imate idejo, vendar še ne veste točno, kaj vam lahko prinese, jo želite stestirati in razviti do faze, da bo primerna za na trg.

>> Več info o programu socialni inkubator

 

III. Podjetni center v okviru KNOFa

Zagon in udejanjanje oz. poslovanje vaše ideje v okviru podjetne skupnosti KNOF. Možna je tudi zaposlitev za vodjo podjetnega centra.

Primerno za tiste, ki že imate idejo, veste približno, kaj je vaša vizija, kdo so uporabniki oz. kupci in se vidite v svojem projektu na dolgi rok.

Primerno tako za tehnično zahtevne ideje oz. inovacije kot tudi za preproste vsakdanje ideje, ki ste jih morda že zaznali v katerem drugem okolju, pa menite, da tudi vaša okolica potrebuje nekaj takšnega.

Lastni Podjetni center (PC) v okviru Podjetne skupnosti KNOF pomeni, da poslovna ideja dobi skupnostno pravno obliko, vodja PCja pa pravico, da znotraj nje sam vodi svoje poslovanje, dobi svoj bančni račun, ločeno pregleduje stanje prihodkov in odhodkov.

Na voljo mu je brezplačna računovodska podpora, svetovanje, promocija, KNOF brand in partnerska mreža, v zameno za to pa od svojih prihodkov prispeva od 3 do 10% v skupni KNOF FOND.

POMEMBNO! Če že imate svojo pravno osebo (društvo, zavod, doo, s.p., ...) ste pravtako lahko del Podjetne skupnosti KNOF in prejmete iste ugodnosti in podporo kot PC.

>> Konkretna podpora, ki jo prejmete preko KNOF Fonda

 

IV. Mreže KNOF

Z namenom čimbolj celostnega in medsektorskega reševanja različnih izzivov v Posavju ter doseganjem največjega učinka smo skupaj z našimi partnerji oblikovali Mrežo socialnega podjetništva (oz. Mreža podjetnosti z učinkom) ter Mrežo podpornih okolij za podjetništvo in zaposlovanje.

Če menite, da smo lahko z znanjem, izkušnjami ali dejavnostmi, ki jih imate v vaši organizaciji še bolj učinkoviti, se nam pridružite. Veseli vas bomo.

>> Podjetniške mreže, ki smo jih že vzpostavili z našimi partnerji

 

 

Avtorske pravice © 2018 Podjetna skupnost KNOF Posavje - socialno podjetništvo z učinkom. Vse pravice pridržane.
Joomla! je brezplačna programska oprema izdana pod GNU General Public Licenco.